Аксесоари Parfois пролет/лято 2015

Аксесоари Parfois пролет/лято 2015

Колекцията аксесоари Parfois пролет/лято 2015 подчертава етно комбинациите показани в основните тенденции, което води Parfois в Мароко, перфектната локация, за заснемане на кампанията SS15.

Каталогът и видеото са дело на италиански тийм с  модел Benedetta и фотограф Ilaria Orsini.  В тях откриваме решителна жена, която пътува физически в мечтите си, намирайки бита и парченца от всички култури, комбинирани в колекцията.

Змийска кожа и ръчно изработени детайли съчетани с етно мотивите осигуряват една разнообразна, женствена и модерна колекция. Детайлите и забележителните  принтове ни отвеждат в различни сценарии като Мароко, Мексико, Индия и Балканите.

Boho Dream, Future Tribal, Marrakech и Powder Power са четирите линии от пролетно-лятната колекция на Parfois, в които откриваме чанти, бижута, шалове, слънчеви очила, аксесоари за коса, шапки.

Чантите Parfois са наша слабост, а в тази колекция откриваме много любими модели. Към списъкът с желания сме добавили доста желания като чанта в бохо стил, клъчът в черно бяло райе с подпъхване на ръката, неоново зелената чанта и плетена чанта. Остава да сбъднем желанията си и го правим доста лесно с онлайн шопинг. Можете да откриете чанти Parfois онлайн в любимия ни сайт за аксесоари Perli.bg

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре