Още от колаборацията Balmain x H&M: Парфюмът

Още от колаборацията Balmain x H&M: Парфюмът

Колаборацията Balmain x H&M ни дава още един повод за вълнение, а именно влизането на ексклузивната лимитирана серия парфюм в магазините от 3-ти декември.

Австралийско сандалово дърво и мускус са връхните нотки, а началните са бял жасмин и тонка сърцевина на кедър и боб. Силен наситен аромат, които задължително трябва да усетим със сетивата си.

В София ще открием лимитирания парфюм в магазина на H&M на бул. Витоша 6.

Ето и какво споделя Оливие Рустейн по повод арoмата на #HMBalmanation:

Искаше ми се да създам нещо истински специално за аромата Balmain x H&M. Той е задълбочен и мистериозен, подходящ както за нея, така и за него. Разпознава се лесно, съблазнителен е и те кара да се чувстваш превъзходно. За мен бе като да превърна традиционните аромати в напълно нови. Парфюмът притежава специалното отношение на Balmain днес и аз съм изключително развълнуван да го споделя с всички, с помощта на H&M. Ароматът е създаден за #HMBalmaination. Колекцията Balmain x H&M получи невероятно признание и ме накара да се чувствам изключително щастлив и горд. Нямам търпение да споделя този парфюм с всички фенове на Balmain и H&M, които очакват още от колаборацията.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Колекцията H&M Studio пролет/лято 2016

Колекцията H&M Studio пролет/лято 2015/2016 е идеална за следващата ни ...

Затвори