Brunello Cucinelli в София за откриването на своя бутик

Brunello Cucinelli в София за откриването на своя бутик

Провъзгласеният за крал на кашмира Brunello Cucinelli пристига в София за официалното откриване на своя бутик на 20-ти май.

Италианският дизайнер, известен с майсторската си работа и новаторски техники, ще присъства лично на представянето на бутика пред журналисти, клиенти и знаменитости. Освен в София той е открил над 1000 от своите мултибранд бутици в цял свят.

Посланик на италианския стил, Brunello Cucinelli е марка, която създава класики базирани на три основни точки: лукс, комфорт и най-важното кашмир. Това я превръща в една от най-предпочитаните марки в целия свят от истинските цените на модата.

Вдъхновен от идеята да работи с материя, която е вечна, Brunello Cucinelli основава малка семейна компания за кашмирени пуловери в ярки цветове. Така от човек роден в обикновено семейство в малко селце – Кастел Риджоне в Централна Италия, развивайки компанията си като започва да изработва цялостни визии за мъжкия и дамски гардероб и аксесоари, се превръща в един от най-успешните дизайнери днес. Ателието и централата на марката се намират в изключително красивото малко градче Соломео.

Разположен на 250 квадратни метра и два етажа, бутикът Brunello Cucinelli в София отвори врати в началото на месец април на ул.“Съборна“ 4. В него е представена колекцията на марката за сезон пролет/лято 2015, както и тази за пре-есен 2015/2016.

MDL е официален представил на Brunello Cucinelli за България, както и на други световни марки като Valentino, Moschino, Givenchy, Alexander McQueen, Giorgio Armani, Lanvin, Balenciaga, Dolce&Gabbana, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, Max&Co, MaxMara, Marina Rinaldi, Marella, Marc Cain, Furla, Palmers, Benetton, Motivi и Sisley. Повече за магазините на компанията можете да откриете на www.mdl.bg

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре