Chanel в сезон пролет/лято 2013

Chanel в сезон пролет/лято 2013

Lagerfeld обича роклите тип пола и в колекцията на Chanel за сезон пролет/лято 2013 ни го доказва за пореден път. Благодарение на него марката добива все по-младежки вид и дори бихме могли да кажем за дрехите в този сезон, че са сладки. Смесвайки традицията и съвременния дух, той комбинира късото съко с минипола, изпозва деним, съчетава ефирни рокли и поли с високи обувки и съзадава модели от прозрачни материи.

Coco Chanel превръща бижутата и аксесоарите в задължително допълнение. Перлите са навсякъде и в тази колекция. Интересен аксесоар са силно изрязаните кожени ръкавици в различни цветове. Клъчовете и шапките с големите прозрачни pvc периферии също са уникални.

И като става въпрос за Chanel не може да не споменем едни от най-култовите реплики на основателката на най-прочутата модна марка в света Коко Шанел, а именно:“Мъжете може да носят какво си искат – те винаги ще си останат аксесоар към жената до себе си“, „За да бъдеш незаменим винаги трябва да бъде различен“, „Някои хора мислят, че луксът е обратното на бедността. Това не е така. Той е обратното на вулгарността“.

Вижте избрани модели и акценти от колекцията за пролетта и лятото.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре