Чанти Chanel от колекцията за сезон есен/зима 2014/15

Чанти Chanel от колекцията за сезон есен/зима 2014/15

„Chanel шопинг център“ осигури фона на представянето на колекцията на Chanel  за сезон есен/зима 2014/2015. Супермаркет конструиран специално за модното шоу, под стъкления покрив на Grand Palais – Париж, поражда концепцията за лесния ежедневен лукс.

Колекцията на Chanel за сезон есен/зима 2014/2015 изобилства от цветове и материи. Чантите са в: морковено оранжево, розово цвекло, лимонено жълто, светли нюанси на зелена салата, контрастни цветове в зашеметяващи графични щампи, напомнящи за авангардното изкуство от началото на 20-ти век.  Модели чанти в черно и сребърно също откриваме в колекцията. Спортното, елегантното и минималистичните линии се редуват  без усилие в моделите на Karl Lagerfeld. Класическата чанта Chanel се трансформира в пазарска чанта. Забавни модели дръзко попълват колекцията: чанта във формата на кутия за мляко,  пазарски кошници с вплетени кожени елементи пълни с малки портмонета.

Вижте чантите на Chanel от колекцията за сезон есен/зима 2014/2015 в галерията. Чантите ще бъдат в бутиците през септември.
[show_shopthepost_widget id=“214418″]

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Всичко за купуването на перфектния чифт дънки

Най-често задаваният въпрос, когато си търсим дънки е "Къде да ...

Затвори