Cocona Fashiunique Event

Cocona Fashiunique Event

Този уикенд се проведе Cocona Fashiunique Event номер 4 и ние от екипа на Hrisskas нямаше как да не присъстваме, тъй като любими наши български брандове участваха в нестандартното шопинг събитие.

Приятната атмосфера в клуб 365 в комбинация с възможността да разгледаме представените дрехи и обувки от Tina Social Club, Bloom Stars, FashionHalls, I.Chervenkova, 2ti-VOIN, Shoes and So, cocosel ни карат да мечтаем за повече такива събития. Докато пиехме следобедното си кафе в един от любимите ни клубове, пробвахме страхотни дрехи и обувки. Не ви ли звучи прекрасно?

Ето и какво какво добавихме към нашия whish list и кои български брандове ще следим в бъдеще в Hrisskas.

Tina Social Club е брандът, който вече следим с удоволствие. Успяхме да разгледаме част от зимната колекция на бранда и определено сме влюбени в палтото с  принт от рози. Екипът на Tina Social Club сподели с нас, че е възможно взимането на индивидуалните ви размери за ушиването на избран от вас модел от колекцията.  Освен това пазят размерите на своите клиентки, което ви гарантира дрехи, които ще ви стоят перфектно.

Имахме удоволствието да си поговорим и със създателките на марката Bloom StarsИрен Дикова и Вили Енчева.  Очаровани сме от благородната им инициатива. Всеки закупил тениска или панел по време на Cocona Fashiunique Event от Bloom Stars подпомогна Фондация „Лора“ за закупуването на зимни обувки за децата от НУ „Св. Св. Кирили и Методий“, с. Раждавица, общ. Кюстендил.

Уникалните им тениски ни бяха представени от сладката ни асистентка.

Добавихме елек от кожа от щраус и яке на бранда I.Chervenkova към нашия whish list. Можете да откриете още от I.Chervenkova в оналйн магазина fashion-halls.com. Ако си падате по екстравагантния дизайн, като нас, разгледайте кожените якета, елеци и аксесоари на бранда, уникални са.

Във fashion-halls.com можете да откриете и обувките на 2ti-VOIN, които също бяха представени на Cocona Fashiunique Event.

Продължаваме да добавяме към wish list-а. Влюбихме се в ботуши на бранда Mihaela Glavan. www.shoesandso.bg е официален дистрибутор за България на Mihaela Glavan.

Това са нашите акценти от нестандартния шопинг. С удоволствие ще присъстваме и на следващия Cocona Fashiunique Event.

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре