Колаборацията Balmain X H&M потвърдена

Колаборацията Balmain X H&M потвърдена

Olivier Rousteing потвърди, че създава Balmain колекция за H&M.

С помощта на своите известни фенове Jourdan Dunn и Kendall Jenner, Rousteing обяви колаборацията по време на Billboard Music Awards в Лас Вегас. Моделите се появиха под ръка с дизайнера, облечени в Balmain X H&M Collection.

Бих искал да достигна до хората от моето поколение: това е моята основна цел като дизайнер – каза Rousteing  тази сутрин – H&M ми дава уникалната възможност да въведа всички в света на Balmain, да бъдат част от мечта, създавайки #HMBalmaination – обединяващо движение, поддържано от хаштаг. Сътрудничеството беше изключително естествено за мен, тъй като H&M е марка, която е близка до всеки. Тя призовава за обединение и аз изцяло подкрепям тази идея.

Rousteing сподели със своите последователи в Instagram кратко видео към което добави: „THE WORD IS OUT #secretrevealed join MY new ARMY #HMBALMAINNATION #areyouready?“

Радваме се, че Balmain е наш гост-дизайнер в H&M и създава едно истинско приобщаващо изживяване за всички – споделя Ann-Sofie Johansson, творчески консултант в H&M и архитект на годишните колаборации – Със своята смесица от висша и улична мода Balmain създава уникален стил – едновременно пищен, директен, чувствен и енергичен. Той е тясно свързан със света на шоубизнеса и музиката, което добавя още един елемент на изненада

Със сътрудничеството си с H&M, Olivier Rousteing се присъединява към най-големите имена в модната индустрия, част от историята на колаборациите на H&M – сред които Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Donatella Versace и Alexander Wang.

Колекцията Balmain X H&M включва както дамски, така и мъжки облекла и ще дебютира на 5 ноември 2015 в около 250 магазина в цял свят, както и онлайн. Пригответе се за шопинг меле.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре