Ексклузивен монобранд бутик Brunello Cucinelli в София

Ексклузивен монобранд бутик Brunello Cucinelli в София

Brunello Cucinelli е  марката, която създава класики базирани на три основни точки: лукс, комфорт и най-важното кашмир. А нас ни делят няколко дни от възможността да се докоснем до тях, тъй като предстой откриването на монобранд бутик Brunello Cucinelli в София.

Голямата любов на дизайнера към философията превръща модната си марка точно в такава, филосифия повлияна от мисълта на Достоевски- „Красотата е нашето спасение“.

Cucinelli е известен с майсторската си работа и новаторски техники. В колекцията за сезон пролет/лято 2015 откриваме именно такъв модел сив елек от норка, лазерно изрязан в диамантени форми с помощта на метод, който гарантира, че топлината от лазера не изгаря кожата, а я прави по-мека и пухкава. Якето е изящно комбинирано с кашмирени панталони, копринена блуза и сребърни маратонки за готина, кежуал визия.

Ето какво още ще откриете в бутика на Brunello Cucinelli, който  ще отвори врати тази седмица на ул.“Съборна“4.

Екзотична декорация: от щраусови пера вплетени в мрежа от макарме, кожа от питон, нюанси на антично розово върху бомбери със заоблено проектирани ръкави, рафия и лазерно изрязани коприни.

Вижте колекцията на марката за сезон пролет/лято 2015 в галерията.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре