Ексклузивният шопинг на H&M Conscious Exclusive 2015

Ексклузивният шопинг на H&M Conscious Exclusive 2015

Вчера вечерта имахме удоволствието да присъстваме на ексклузивния шопинг на колекцията H&M Conscious Exclusive 2015. Събитието се състоя в магазина на H&M на бул. Витоша 6 и беше изпълнено със съблазнителна мода, информативни съвети, екзотични коктейли и шопинг.

Сред гостите бяха Никол Станкулова, Мария Игнатова, Алекс Раева, Александра Жекова, Михаела Филева, Диана Любенова, Мис България 2014 Симона Евгениева, Жана Бергендорф и Рейчъл Роу. Всички изглеждащи перфектно в моделите от колекцията.

В H&M Conscious Exclusive 2015 откривам вечните модели дрехи, който обичам. Вземете например смокинг блейзъра, който е перфектното съчетание от мъжка и женска мода и съм изключително щастлива, че вече е в гардероба ми. Същото може да се каже и за останалата част от колекцията, която е в неутрални цветове и класически силуети.

Освен блейзъра, днес успях да си взема от новооткрития онлайн магазин на марката и бомбера от опакова жакардова материя. Страхотен е. Ако все още не сте си купили нещо побързайте, тъй като малка част от колекцията е останала. Можете да я откриете в магазина на бул. Витоша 6 и онлайн.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Колекцията H&M Conscious Exclusive пролет 2015

Колекцията H&M Conscious Exclusive 2015 показва какво може да бъде ...

Затвори