H&M Conscious: Нов живот за старите дрехи

H&M Conscious: Нов живот за старите дрехи

H&M  е първата модна марка в света, която ни призовава да не изхвърляме модата на боклука и се грижи за старите и ненужни дрехи.

Основната цел на инициативата е по-устойчиво бъдеще на модата и намаляване на текстилните отпадъци, които могат да бъдат рециклирани и използвани отново. Кампанията е целогодишна, а включилите се в нея получават 15% отстъпка на продукт по избор.

Този уикенд H&M Conscious екип се разходи из София с цветни велосипеди в безупречния си устойчив стил. Освен че запознаха феновете на марката с информация за рециклирането на текстил, предоставиха възможност за спечелване на покана за представянето на колекцията Conscious Exclusive на екслузивното шопинг събитие на 15-ти април.

Ние от hrisskas.com имаме покана и ще се радваме да видим спечелилите на събитието. Ако не сте срещнали екипа на H&M из София все още, имате възможност да спечелите покана като оставите до 11-ти април ненужните и стари дрехи в H&M магазин. Ще получите талон за участие, който ще донесе на 20 от вас двойна покана за събитието Conscious Exclusive. На 13-ти ще бъдат обявени спечелилите.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Ексклузивен монобранд бутик Brunello Cucinelli в София

Brunello Cucinelli е  марката, която създава класики базирани на три ...

Затвори