Христина Ангелова – най-добър млад дизайнер на 2015

Христина Ангелова – най-добър млад дизайнер на 2015

Христина Ангелова е успешната история на наградите Златна игла 2015 печелейки приза „Най-добър млад дизайнер“.

Творчеството и идеите са безкрайни, а Академията за мода определено разпознава таланта. Христина Ангелова получи първото признание в модната си кариера.

Наследила страстта към модата от дядо си, който бил моделиер в завод „Мизия“ град Плевен, завършва специалност „Мода“. Христина стартира своя лейбъл TINĀ SOCIAL CLUB през 2011г. и бързо получава верни последователи с нейната женствена и цветна естетика.

Същността на марката идва от стремежа към съвършенството. Първокачествени материи, перфектните комбинации от цветове и принтове и индивидуални кройки , които откриваме в дрехите й, играят голяма роля в постигането му.

Колекциите й винаги имат душа и история и ни отвеждат на пътешествие в непознати земи, в дълбините на океана, сред свежестта на природата, шика на града, потайността на нощния живот.

Мотото на TINĀ SOCIAL CLUB е: „Ние сме това, което правим постоянно, тогава съвършенството не е действие, а навик.“ Можете да откриете последния щрих от съвършенството в шоурума на марката, който се намира на бул.“Витоша“No192-198.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Пролетно вдъхновение от модното ревю в Sofia Ring Mall

На модно ревю "spRING fashion more passion" в Sofia Ring ...

Затвори