Истинска жена с дрехите на Elie Saab

Истинска жена с дрехите на Elie Saab

Една жена трябва да е елегантна в работата си, шарматна в ежедневието, секси на партито и ослепителна на официалното събитие.

В колекцията на Elie Saab за сезон пролет/лято 2013 намираме подходящи тоалети за всички случаи.

Как да бъдем елегантни бизнес дами?- В офиса е хубаво да носим ризи, прави панталони, поли и рокли с дължина малко над коляното. Дрехите не трябва да са много ярки, но все пак сме модерни бизнес дами и се съобразяваме с актуалните цветове за сезона. Тънкото коланче на талията е акцента, който е актуален в момента. Ето няколко идеи какво да облечем, за да сме стилни в офиса.

Как да изглеждаме шарматно в ежедневието си докато сме на разходка, шопинг или пък на кафе с приятелки? – Този сезон са много актуалните бермудите и смятаме, че са много подходящи в нашия случай. Дългите ефирни рокли са много удобни и подходящи за желаната от нас визия.

След шопинга е време за парти и секси визия. Първото нещо, което ни хрумва е да изберем къса рокличка. Какво ще кажете за тази?

Официалните поводи и събития дават на жената възможността да се почувства като истинска принцеса като облече страхотна рокля. Ето защо ги обичаме толкова. Ако ви предстой скоро такова събитие, изберете някой от моделите рокли на Elie Saab и със сигурност ще се ослепителна.

Пазарувайте Elie Saab с линк директо от тук. В този сайт може да намерите дрехи на всички световни дизайнери с доставка до България.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Обувки Jean Paul Gaultier от сезон пролет/лято 2013

Честно казано бих носила само модела в бяло, останалите са ...

Затвори