Как да изваем тяло на топмодел

Как да изваем тяло на топмодел

Няма по-гореща тенденция или по-желан аксесоар от перфектно изваяното тяло, което е винаги на мода.

Зимата е пред прага ни и това неминуемо се отразява върху ежедневието ни, спортната ни форма и дори на мотивацията ни да тренираме. Зимният сезон е и най-мързеливият, хората се застояват и качват килца, като се успокояват, че има време до лятото и месец-два преди това ще се вземат в ръце.

Предвид студеното време за разходки, ранното стъмване и липсата на активност, ние от hrisskas.com считаме, че именно зимният сезон е най-подходящ за посещения във фитнеса или за тренировки у дома. И за да ви мотивираме, в няколко последователни статии ще ви представим тренировъчните режими на едни от най-красивите жени в света.
По кориците на списанията, модните подиуми и рекламни кампании все виждаме дългокраки стройни красавици, за които си мислим как просто природата е била благосклонна към тях или как симетрията е в резултат на редовно посещение при пластичния хирург, а не си даваме сметка колко спорт и дисциплина стоят зад изваяните им тела. Конкуренцията в модния бранш е огромна, a моделите далеч не са доволни от техните природни дадености и използват цялото си свободно време и потенциал за спорт.

Много от моделите не тренират повече от час на ден за да са в безупречна форма, защо и вие да не можете да отделите малко време за спортни занимания? Индивидуални тренировки във фитнес залата, плуване, бокс или групови занимания като йога, пилатес, тае-бо…изборът е изцяло Ваш!

Ако искате да получавате известия за новите ни постове следвайте ни чрез имейл във формата отстрани.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре