Как да изваем тяло на топмодел

Как да изваем тяло на топмодел

Няма по-гореща тенденция или по-желан аксесоар от перфектно изваяното тяло, което е винаги на мода.

Зимата е пред прага ни и това неминуемо се отразява върху ежедневието ни, спортната ни форма и дори на мотивацията ни да тренираме. Зимният сезон е и най-мързеливият, хората се застояват и качват килца, като се успокояват, че има време до лятото и месец-два преди това ще се вземат в ръце.

Предвид студеното време за разходки, ранното стъмване и липсата на активност, ние от hrisskas.com считаме, че именно зимният сезон е най-подходящ за посещения във фитнеса или за тренировки у дома. И за да ви мотивираме, в няколко последователни статии ще ви представим тренировъчните режими на едни от най-красивите жени в света.
По кориците на списанията, модните подиуми и рекламни кампании все виждаме дългокраки стройни красавици, за които си мислим как просто природата е била благосклонна към тях или как симетрията е в резултат на редовно посещение при пластичния хирург, а не си даваме сметка колко спорт и дисциплина стоят зад изваяните им тела. Конкуренцията в модния бранш е огромна, a моделите далеч не са доволни от техните природни дадености и използват цялото си свободно време и потенциал за спорт.

Много от моделите не тренират повече от час на ден за да са в безупречна форма, защо и вие да не можете да отделите малко време за спортни занимания? Индивидуални тренировки във фитнес залата, плуване, бокс или групови занимания като йога, пилатес, тае-бо…изборът е изцяло Ваш!

Ако искате да получавате известия за новите ни постове следвайте ни чрез имейл във формата отстрани.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*Нагоре
Предишна публикация:
Първият мултибранд бутик STRAND Department Store в София

На 24-ти октомври отвори врати първият мултибранд бутик STRAND Department ...

Затвори