Как да носим перли

Как да носим перли

Перлите си остават най-елегантният аксесоар във времето – а в момента са изборът на много жени. Това са бижутата, които не могат да бъдат прекалени или твърде блестящи, те добавят точния детайл за завършване на визията.

Вижте начина, по който Alexandre Vauthier използва перлите в колекцията си висша мода есен/зима 2014 – бродерията на перлите по тези жилетки е отнела около 120 часа всяка.

Бюджетът ни обаче едва ли ще е достатъчен да се сдобием с една от тези перлени брони, но пък има доста други начини да добавим този деликатен детайл към гардероба си. Ето и нашите идеи как да носим перлите:

  • Какво ще кажете за комбинацията от перлена визия и лейди в червено? Е, на нас ни е любима и бихме комбинирали рокля в червено с една от тези гривни от снимката, които открихме в онлайн магазина perli.bg. Следват и няколко вдъхновяващи снимки на перфектната комбинация от перли и червено.

 

  • Колие с перли – носете го с тишърт и пола в стила на 50-те или пък с деним за една модерна визия.

 

  • Вдигнете косата си и покажете прекрасни обеци с перли. Последната ни страст при бижутата са именно тези обеци с перли в галерията. Двойните обеци с перли са тотален хит в момента. Вижте модела върху Риана, която обожава бижутата с перли.
  • Друг начин да добавим перлите към гардероба си е с тази уникална шапка от Асос. Моделът е много популярен този сезон.

 

  • Няма как да правим пост за перлите и да минем без перлите на Chanel. В галерията ще отриете любими наши снимки от модните писти на Chanel през последните години.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Колекцията висша мода на Alexandre Vauthier есен/зима 2014

Разглеждайки колекциите висша мода за сезон есен/зима 2014 се спряхме ...

Затвори