Какво да носим в офиса в сезон пролет/лято 2015

Какво да носим в офиса в сезон пролет/лято 2015

Работното облекло е голяма част от гардероба на много жени, но обличането за офиса може да бъде голямо предизвикателство.

Работещата жена трябва да намери баланса, тъй като в един и същи ден може да бъде на официална среща и съответно трябва да направи сериозно впечатление и на друга среща, която не е толкова формална.

Ще ви покажем тенденциите за сезон пролет/лято 2015 в облеклото за офиса.

Костюмът с панталон е първото нещо, което трябва да имате. Първите два костюма в сетовете са с широки панталони и в светли тонове. Комбинирахме ги с бели тишърти, което прави визията по-модерна и отпусната. Високата талия на панталоните издължава силуета. Сандалите и обувките в сетовете са в змийски принт, топ тенденция при обувките това лято.

Костюмът с панталон тип цигара също е много подходящ за офиса. Подбрахме костюми в райе и каре, тъй като са супер актуални в сезон пролет/лято 2015. Комбинацията от тъмно синьо по дрехите и телесен цвят за аксесоарите е наша любима и е много подходяща за офиса.  А черните остри обувки с ток са класика в работното облекло. Още една класика за офиса е бялата риза, но нашата естествено е в разчупена, модерна кройка.

Гащеризон е следващата дреха, на която се спираме. В повечето случаи го избираме за вечерно облекло, но в комбинация с ниски обувки можем да го носим в офиса.

Роклята риза също трябва да присъства в гардероба на работещата жена. Супер лесна е за комбиниране и стой елегантно. Можете да я носите с ниски сандали, за предпочитане естествено са високите обувки.

Комбинирахме още два сета с рокли – първият е с елегантна изчистена в телесен цвят рокля с ярки аксесоари, а вторият е с рокля тип прегърни ме с широк колан на талията.

Обожаваме идеята да се носят в офиса кюлоти– топ тенденция в сезон пролет/лято 2015. Вижте ги в сетовете.

Бохо стилът властва този сезон с пълна сила. Ето как ние успяхме да го вмъкнем в работния гардероб.

Блейзърът без ръкави е топ тренд и е супер подходящ за офиса. Можете да го комбинирате с бяла риза за по офциална визия или пък с елегантен топ, както е в сета.

Нямам как да минем без сетове с поли. Ето ги и тях – тясна тип молив миди пола, плисе пола, райрана пола, миди пола с цепка отпред.

Работните коктейли, партита или вечерни работни срещи предполагат елегантни визии също. Ето ги нашите предложения за такива поводи. Белият панталон с висока талия комбиниран с фина риза е перфектния сет. Елегантен топ или пък изчистена рокля също би било добре решение.

Надяваме се, че сме помогнали с този пост на заетите работещи жени да изберат по-лесно визите си за офиса в сезон пролет/лято 2015.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре