Колекцията H&M Conscious Exclusive пролет 2015

Колекцията H&M Conscious Exclusive пролет 2015

Колекцията H&M Conscious Exclusive 2015 показва какво може да бъде направено с използването на по-устойчиви материали като органичен лен, коноп, органична кожа за създаването на страхотен индивидуален стил. Кампанията на колекцията е представена от актрисата и хуманист Olivia Wilde и ще бъде в магазини на H&M и онлайн на 16-ти април.

Тазгодишната Conscious Exclusive черпи вдъхновение от цялата планета и акцентира върху роклята. Роклята от оргачен лен и коприна без ръкави с бляскава форма е с принтове от ръчно рисувани птици. Черната коктейлна рокля е направена от Tencel и рециклирана вълна и с подчертано африканско влияние в укарасата си от рециклирани пайети. В колекцията откриваме японски кройки и принтове вдъхновени от японското матило.

Всяка дреха в колекцията е специална, независимо дали е бомбер яке направено от Tencel жакард или смокинг блейзър от органична коприна с цепки на ръкавите за драматичен ефект.

Използването на по-устойчиви материали може да бъде много обширно – от рециклирани мъниста върху рокля до органична кожа използвана за създаването на минималистично кожено яке и чехли сандали с токчета.

Вижте рекламната кампания на капсулната колекция H&M Conscious Exclusive 2015 с Olivia Wilde, снимки от lookbook- a и цялата колекция в галерията.

Колекцията ще бъде в магазина на H&M бул.Витоша 6 на 16-ти април. А ние ще споделим с вас впечатленията си от ексклузивния шопинг на 15-ти в някой от следващите постове.

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Бутик на Brunello Cucinelli в София

Новият ексклузивен официален бутик на Brunello Cucinelli отвори врати на ...

Затвори