Колекцията H&M Studio есен/зима 2015

Колекцията H&M Studio есен/зима 2015

Пригответе се за кацане на Луната с колекцията H&M Studio есен/зима 2015. Всъщност „Луната“ е една от най-големите теми в есенните колекции.

Caroline de Maigret, музикален продуцент и  стрийт стайл икона, откри модното шоу по представянето на колекцията в Седмицата на модата в Париж в сребърен летателен костюм. След като „превключи“ публиката с радио в ръка се оттегли в космическата си DJ кабина и започна да пуска музика.

Лунният пейзаж на модната писта и  моделите от есенната колекция на H&M карат всичко това да изглежда толкова реалистично.

Връхните дрехи в H&M Studio AW 2015 са подплатени и ватирани, но пък цветовете са земни и докато откриваме нещо небесно и в графичните принтове, то саката и панталоните бяха познати модели.

Ако трябва да предполагаме към какво клиентите на H&M ще имат най-голям интерес бихме казали: дебелите рипсени пуловерите и кожените ски гащеризоните, както и към лунните ботуши.

Днес в шоурума на H&M предстой представянето на колекцията и ние ще имаме възможността да я разгледаме отблизо. Очаквайте впечатленията ни.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Певицата Foxes е лице на новата кампания на H&M

Британската певица и текстописец, носител на Грами, е новото лице ...

Затвори