Колекцията H&M Studio пролет/лято 2016

Колекцията H&M Studio пролет/лято 2016

Колекцията H&M Studio пролет/лято 2015/2016 е идеална за следващата ни глемпинг екскурзия.

Предстоящата H&M Studio SS16 колекция е насочена към приключенския дух и приемането на всяка възможност, която ни се дава. Аз сграбчих моята за първи преглед на колекцията в шоурума на H&M в София.

Музата на H&M Studio колекциите напуска дома си от сезон есен/зима 2015 – Луната и намира друго небесно тяло, което да обича през пролетта на 2016 – Земята. Вдъхновена от преживяванията на открито, Ann-Sofie Johansson създава колекция, която отвежда клиентите на H&M от планините до плажовете в кежуал мода.

Става въпрос за приключение, независимо дали е на открито или в града. Става въпрос за дрехи, които са невзискателни и лесни за носене – визията за пролетта според Johansson.

H&M Studio пролет/лято 2015 обединява функционалността с екстравагантната естетика. Откриваме копринена рокля комбинирана с панталон с принт, спортни дрехи с парти модели. За визията с роклята и панталона, дизайнерът споделя, че е вдъхновена от начина, по който се обличат сърфистите.

Тази еклектична смесица се усилва и от принтовете и щампите в колекцията, вдъхновени от приключенския дух, но изглеждащи луксозно. Райето е навсякъде от копринените рокли до памучните топове. Линеарната тема продължава с зиг заг принт и визии със стайлинг с този и други принтове комбинирани заедно.

Съблазняващите модели от колекцията на H&M Studio пролет/лято 2016 са готови да завладеят, както бетонната джунгла на градовете, така и истинската.

Шопинг датата е 25.02.2016, тогава колекцията H&M Studio пролет/лято 2016 ще бъде налична в избрани магазини на марката и онлайн. А ключовите модели, които са в шопинг списъка са ленено сако, пачуърк дънки,  суичър с ярки мотиви, бял кожен панталон.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Най-популярните модели пуловери есен/зима 2015/2016

Не правете компромис със стила и комфорта този сезон и ...

Затвори