Колекцията H&M Studio есен/зима 2016

Колекцията H&M Studio есен/зима 2016

Ann-Sofie Johansson отбеляза преди четвъртото H&M Studio шоу, че виж-сега, купи-сега тенденцията обхващаща модните колекциите този сезон, не е останала незабелязана и може да доведе до промени в представянето на H&M Studio есен/зима 2016.

Donatella Versace превърна Versus пролет/лято 2016 в виж-сега, купи-сега, носи-утре колекция и мисля, че е първата в дизайнерския свят, която напълно реализира тази идея. Ироничното тук е, че „бавната“ колекция на ритейлър като H&M, който всъщност е в топ два световни ритейлъри за бърза мода, трябва да реагира на реакцията на традиционно бавната мода към бързата модата.

Първоначално замисленото като поле за изява на H&M дизайнерите извън арената на непрекъснатите бързите колекции, шоуто по представянето на колекцията H&M Studio есен/зима 2016 се превърна в истерия. Модното шоу се състоя в търговската борса в Париж Bourse de Commerce под прекрасните фрески на океански ветроходни кораби и предизвика перфектната Insta-буря с хаштаг #HMStudioAW16.

Знаменитости като Ciara, Kate Mara, Suki Waterhouse,  Emma Roberts, Atlanta de Cadenet Taylor и много други бяха сред front-row гостите на модното ревю H&M Studio AW16.

Jourdan Dunn, Ashley Graham, Pat Cleveland, Andreja Pejic, Amber Valletta и Natasha Poly са малка част от звездния каст на моделите.

Дрехите, с които можете да се сдобиете през септември, бяха представени в 50 визии. Johansson и нейният екип включват бродирани и флорални мотиви от шведските народни облекла. Естественият камуфлаж на рисът(шведски хищник) откриваме като принт върху кадифени модели с качулки, рокли и панталони с широки крачоли – най-добрите визии в колекцията H&M Studio AW16.

Палтата в camel цвят  носени с бели ризи са ни любими също . Дантелата е чудесен акцент на белият райран костюм, както сребърният металик и мънистата върху вечерните дрехи от синьо кадифе.

Гаучо шапки, шалове за глава и каубойски ботуши в змийски принт и велур са аксесоарите в колекцията H&M Studio есен/зима 2016.

Вижте видео на модното ревю и снимки на цялата колекция H&M Studio есен/зима 2016 в галерията.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре