Колекцията на Balmain за сезон пролет/лято 2015

Колекцията на Balmain за сезон пролет/лято 2015

Дизайнерът на Balmain, Olivier Rousteing ползва за отправна точка в създаването на колекцията за сезон пролет/лято 2015 миналогодишното афтърпарти, на което Rihanna показа доста плът.

С такова вдъхновение моделите се разходиха по модната писта на сезон пролет/лято 2015 разголени и в прозрачни материи – от плисе муселин до прозрачни найлонови плетива, доста популярни на модните писти.

Освен прозрачни материи в колекцията на Balmain откриваме кристали и кожа. Прекрасно изглеждащите пола и рокля в кристали ни карат да си мислим –  сядането би било трудно. А кожата ни допада най- много на малки порции – коланите върху панталоните с високи талии, комбинирани с мини топове.

Когато Olivier Rousteing балансира инстинкта си за украса с простотата, нещата се получават и то как. Вижте последната визия в колекцията с бял топ и пола тип молив от Мондриан решетка с пресичащи се кристали.

Обожаваме черната рокля с изрязани части и интересно деколте и чувствената визия на Joan Smalls в огнено червено с прозрачни панталони и къса рокля.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре