Колекцията висша мода на Alexandre Vauthier есен/зима 2014

Колекцията висша мода на Alexandre Vauthier есен/зима 2014

Разглеждайки колекциите висша мода за сезон есен/зима 2014 се спряхме върху тази на Alexandre Vauthier да бъде добавена към акцентите на Hrisskas  в този моден сезон.

Някои дизайнери на висша мода избират за финален модел на своята колекция сватбена рокля, докато Alexandre Vauthier представи изчистена дълга черна рокля, която  предлага доста приятна гледка отзад. Украсена с перли лента разположена върху дясното бедро прикрепя предната и задната част на една от финалните рокли. Тези рокли служат като стръв за музите на дизайнера: Rihanna, Bey, Kim, Rita.

С тази колекция Alexandre Vauthier гарантира, че притежава повече от достатъчно майсторство да представя висша мода. А някои от шедьоврите са: гащеризон от лазерно изрязана кожа с косми от пони, която имитира дантела, кожен панталон покрит с кристали, рокля покрита с ленти от кожа от питон зашити върху тюл.

Твърде изкушаващата рокля с едно паднало рамо, която блести като семена от нар е създадена от 196 000 рубинено червени камъни отнели 1850 часа бродерия.

Визии, които предизвикват сритване по кокалчето са тази с жилетката, която всъщност представлява броня от перли и кристали(120 часа бродерия) и серия от визии с елегантни палта от лисица.

Vauthier описва колекцията си като „твърде шик“. Истинска наслада за нас е разглеждането на тази колекция. Обожаваме ефирните рокли …

 

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Рекламната кампания на Dsquared2 за сезон есен/зима 2014

Ако все още не сте видели снимките от рекламната кампания ...

Затвори