LATE NIGHT SHOPPING в Странд Бургас

LATE NIGHT SHOPPING в Странд Бургас

На 27-ми юни, петък, Странд Бургас ни дава възможността да пазаруваме до полунощ. Всички магазини в първия лайфстайл и търговски център от отворен тип в България ще бъдат отворени до 00:00. Не е ли това мечтата на всяка жена, да има повече време за пазаруване.

Програмата на събитието LATE NIGHT SHOOPING включва парти, което започва в 20:00 часа, с летните хитове на DJ Pheel, a безплатен радлер ще получат първите 1000 посетители. Ще можем и да се възползваме от отстъпки до 30% на любимите ни марки NEXT, French connection, OVS, Oasis, M&Co, ALCOTT, Bossini, LIST, Warehouse и Shana, които избраха да отворят първия си магазин в България в Странд Бургас. Брандовете ще представят колекциите си за сезон пролет/лято 2014 година.

Ето и какво споделя Георги Манчев, бранд мениджър на Странд Бургас –

Стремим се да предложим най-доброто на своите клиенти. Late night shopping е събитие, вдъхновено от лятното настроение и желанието ни да представим на бургазлии страхотните колекции на международните брандове, които наскоро стъпиха на българския пазар и присъстват ексклузивно в Странд. Каним всички да се присъединят и да се забавляват с нас. Сигурни сме, че събитието ще се хареса на посетителите, тъй като сме събрали три от любимите на всички занимания – шопинг, хубава музика и хубаво питие.

В галерията ще видите снимки от рекламните кампании на марките Warehouse, Shana, Oasis, LIST и М&Co, които имат магазин в Странд.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре