Lilian Edwards представи колекцията си за сезон пролeт/лято 2015

Lilian Edwards представи колекцията си за сезон пролeт/лято 2015

Българската модна марка Lilian Edwards представи достойните си за галерия творения от колекцията за сезон пролет/лято 2015.

С помощта на художника Красимир Митев, дизайнерката Lilian Edwards инжектира изкуство в ослепителните принтове. Цели аутфити са покрити с произведенията на популярния български художник.

Любовта на Lilian Edwards към платовете, цветовете и изкуството е в оснавата на създаването на колекцията наречена „Amour de ma vie“ в превод „Любовта на живота ми“. Изключително лично и емоционално е създаването на модната марка и първата й колекция, тъй като е свързано с раждането на сина на дизайнерката Едуард.

Любовта се пренася и в създаването на рокли, които са нейна слабост. Във втората част от колекцията бяха представени официлни рокли изработени от естествена коприна, копринени шифони и ръчно апликирани френски дантели. Дизайнерката описва финалната си рокля като сбъдната мечта.

Любовта към модата и изкуството са нашето вдъхновение, а в тази колекция откриваме много и от двете.

Lilian Edwards участва в изложението Абитуриенти 2015, което се провежда от 25 февруари до 01 март в Национален музей „Земята и хората“. Имате възможност да разгледате цялата колекция на живо.

 

Снимки: Пейо Пеев (Art Studio Allure)

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре