Moдната премиера на бутик Талисман

Moдната премиера на бутик Талисман

Тази седмица с пищно парти отвори врати бутикът за холистични бижута „Талисман”.

Топ моделите на агенция „Визаж” – Куини Алис, Юлия Юревич, Роси Иванова, Гергана Малкоданска и други, демонстрираха моден усет и доверие към мистиката на импровизираната модна писта в бутик Tina Social Club. Те успяха да ни убедят в силата на скъпоценните камъни и способностите им да привличат любов и хармония в нашия живот.

Холистичните бижута са топ тенденция в модата по цял свят. Сред звездните им фенове е и холивудската актриса Катрин Зита Джоунс, която споделя в редица свои интервюта, че чрез тях лекува драмите в личния си живот и кариерата.

Сред присъстващите на събитието бяха Михаела Филева, Ива Екимова, Деси Зидарова, Лорина Камбурова – актриса от сериала „Връзки”, Лилия Стефанова, както и представители на медийните и бизнес среди в България.

Родните знаменитости веднага се влюбиха в актуалните бижута. Михаела Филева си избра тюркоаз – камъкът, който ще я вдъхновява в бъдещите й творчески изяви, а Лорина Камбурова се спря на опушения топаз, който балансира чакрите.

Бутик за холистични бижута „Талисман” се намира на ул. Леге 10 като продължава традицията на това място да се срещат хора, интересуващи се от духовни практики. Магазинът предлага на своите клиенти безплатни медитации, определяне на архетиповете и консултация по аюрведа. Собственик на магазина е Нели Карагьозова, довела в България Дийпак Чопра миналата година. „Талисман” предлага и холистични бижута от ритрийт центъра на Чопра в Карлсбад, Калифорния.

Скоро в бутика ще присъстват и бижута на известния лондонски дизайнер Ник Еразмус. Негово дело бе огърлицата, с която на церемонията по встъпване в длъжност на президента на САЩ – Барак Обама, беше съпругата му Мишел Обама. Тогава модните духове бяха разбунени, защото първата дама на Америка предпочете британски вместо американски дизайнер.

И от моя гледна точка:

И малко снимки от бутика. Открихме и златната игла в него, която Христина Ангелова спечели тази година в категорията: Най-добър млад дизайнер.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре