Модни сетове за всеки стил в сезон есен/зима 2015/2016

Модни сетове за всеки стил в сезон есен/зима 2015/2016

В този пост ще откриете модни сетове с дрехи и аксесоари за всеки стил с предложенията на световните дизайнери за сезон есен/зима 2015/2016.

Най-голямото предизвикателство в шопинга е борбата да останем верни на стила си пред изкушението на модните трендове и инвестицията в дрехи и аксесоари, които няма да облечем повече от веднъж.

Откриете ли кое в модата работи за вас, кара ви да се чувствате красиви и себе си, не му изневерявайте. Да познавате стила си означава да намирате точните дрехи и аксесоари във всеки сезон и да разпознавате себе си в модните трендове.

Индивидуалист, бунтар, минималист, романтик, парти момиче – това са стиловете и настроенията, в които се вписват голямата част от жените днес.

Всички дрехи и аксеоари в модните сетове са от NET-A-PORTER.

Индивидуалистът

Безмилостно себе си, носейки елегантни уникални модели в непредсказуеми комбинации. Не играе на сигурно.

Ρокендрол бунтар

Обикновено носи черно с редки забележителни изключения като червени кожени панталони. Стилът на Kate Moss може да бъде вдъхновение за отрилите себе си в този стил.

Минималистът

Изчистен и обран стил със забележителни детайли. Класически модели в черно, бяло, телесен цвят, сиво, които могат да се носят цял живот.

Романтик

Жената романтик е ексцентрична и женствена и не се страхува да го покаже с нежни флорални мотиви и меки материи. Розовите нюанси са нейна слабост.

Парти момиче

Парти момичето е чист блясък. Смокингът е част от арсенала й за парти вечерите. Препоръчваме книгата „Love x Style x Life“, в която Garance Dore е отделила цяла глава на смокига и начина по който трябва да го носим.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Още от колаборацията Balmain x H&M: Парфюмът

Колаборацията Balmain x H&M ни дава още един повод за ...

Затвори