Модни тенденции пролет/лято 2016: Ярки цветове и смели принтове

Модни тенденции пролет/лято 2016: Ярки цветове и смели принтове

Най- енергичният и весел тренд в сезон пролет лято 2016 ни напомня за слънчевите улици на Ямайка, където нито един цвят е твърде ярък, нито един принт твърде смел и киченето никога не е прекалено.

Модният едториал на списание Edit от  бреговете на остров Порт Антонио ни вдъхновява как да носим най-горещия тренд на лято 2016 със стил.

Anais Mali е прекрасна в ярките цветове и хващащите окото принтове на ключовите дизайнерски модели от сезон пролет/лято 2016. Пазарувайте всичко, което тя носи в едиториала от тук.

Фотограф на фотосесията е Emma Tempest, а стайлингът е дело на Morgan Pilcher.

Най-смелите цветове в сезон пролет/лято 2016 са тези на Stella McCartney. Тя комбинира ярко оранжево и синьо, чили червено с розово, жълто и червено в смели принтове – райе и каре.

Chloe колекцията в сезон пролет/лято 2016 е обсипана с цветове. Сандалите и пуловера Chloe в едиториала ни носят точното усещането за Ямайка.

Към ярките, свежи и вибриращи зиг-заг принтове на Missoni, емблематични за модната къща от десетилетия, в сезон пролет/лято 2016 откриваме и райе. Блуза с къс ръкав и яка и топ и пола в ярко райе са част от стайлинга на този едиториал.

Бомберът с принт с палми на Saint Laurent се превърна в любим на много звезди напоследък. Част е от колекцията Surf Sound на модната къща и е перфектен за лятната ни визия.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре