Най-красивите рокли на Оскари 2015

Най-красивите рокли на Оскари 2015

Няма по-важна нощ в холивудския календар от раздаването на наградите на филмовата акадeмия. Никои други награди не носят такъв престиж във филмовата индустрия, никой друг червен килим не подлежи на толкова критично наблюдение и никое друго събитие не притежава, толкова звезден списък с гости, както Оскарите.

От гледна точка на стила, на Оскари 2015 бяха предпочетени светлите цветове. Три от номинираните за най-добра актриса – Reese Witherspoon в Tom Ford, Julianne Moore в Chanel и Marion Cotillard в Dior – бяха в бяло, докато Jennifer Aniston, Zoe Saldana и Lupita Nyong’o избраха нюансите на телесния цвят. Тенденцията се запази и на афтърпартитата, където Natalie Portman и Beyoncé носеха чисто бели рокли с почти еднакъв дизайн.

Номинираната за най-добра актриса Felicity Jones се появи на червения килим на Оскри 2015 в направена по поръчка рокля Alexander McQueen, a Keira Knightley облече бременно си коремче във Valentino.

Julianne Moore бе прогнозираният победител в категорията „Най-добра актриса“ за ролята си в Still Alice. Тя благодари на Академията в своята Chanel Couture рокля и Chopard  бижута  и сподели, че е прочела някъде, че носителите на Оскар живеят 5 години по-дълго и се пошегува: „Това е страхотна новина, тъй като съпругът ми е по-млад от мен“

Jessica Chastain бе избрала рокля от колекцията на H&M Conscious Exclusive, Jimmy Choo сандали и Piaget бижута за афтърпартито на Vanity Fair. Роклята е в стила на 20-те, покрита с пайети и ще влезе в магазините на H&M на 16-ти април.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Alisa Ahmann за Vogue Japan – март 2015

Влюбени сме във фотосесията на Alisa Ahmann за Vogue Japan ...

Затвори