Обувки и чанти Valentino от колекцията за сезон есен/зима 2014/2015

Обувки и чанти Valentino от колекцията за сезон есен/зима 2014/2015

Колекцията pret-a-porter за сезон есен/зима 2014/2015 на модната къща Valentino е вдъхновена от италианския поп-арт на 60-те и 70-те години. Дизайнерите Grazia Chiuri и Pierpaolo Piccioli, които вече 5 години управляват Valentino, реализират много идеи в колекцията, като повечето от тях са в модния вкус на 60-те. Обувките и чантите също са в стила на отделните серии.

Откриващите модели на модното шоу са с оптични флорални мотиви, което разчупва романтичните колекции от предишни сезони, но колкото и дръзки да са тези графични принтове, разпознаваме Valentino. В тази серия откриваме ботуши с дължина до коляното, боти с флорален принт в черно, червено и бяло и обувки с каишка на глезена, всичките с дебел ток. Моделите чанти са тип клъч с тънки метални верижки, малки чанти с дълги дръжки и така наречените пазарски чанти. В сезон есен/зима 2014 ще е модерно да се комбинират ботуши и пола или рокля с дължина, която покрива ботуша. В колекцията на Valentino откриваме няколко такива визии с лачени ботуши и страхотни рокли. Следват няколко клъча в любимия ни цвят пепел от рози, малки кожени чанти с капси и чанти от кожа с косъм.

Тази колекция е моето вдъхновение за моделите обувки и чанти,  които ще търся в сезон есен/зима 2014, както и за начините по които да ги комбинирам с дрехи. Ботушите с дебел ток досега съм ги съчетавала предимно с дънки или пък с къси рокли, но сега ще търся рокля или пола с дължина, която да покрива ботуша. Трябва да се сдобия и с цветни ботуши или боти, може би в червено, както знаем червеното ще бъде супер модерно. Следващата визия, която ме вдъхнови е дълга жилетка комбинирана с малка чантичка с дълги дръжки. Добавям и чанта от кожа с косъм в списъка с желания.

Споделете с Hrisskas кои са любимите ви моделите обувки и чанти в колекцията? Какви модели обувки и чанти ще търсите в сезон есен/зима 2014?  Как ще ги комбинирате с дрехи? Харесват ли ви моите идеи? Предстои да пусна два поста с харесваните от мен чанти и обувки от световните дизайнери за сезон есен/зима 2014. Следвайте ме чрез имейл във формата отстрани, за да получавате известия за новите ми постове.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Време ли е да сменя начина си на гримиране?

Този пост няма да ти покаже техники и продукти за ...

Затвори