Обувки и чанти Valentino от колекцията за сезон есен/зима 2014/2015

Обувки и чанти Valentino от колекцията за сезон есен/зима 2014/2015

Колекцията pret-a-porter за сезон есен/зима 2014/2015 на модната къща Valentino е вдъхновена от италианския поп-арт на 60-те и 70-те години. Дизайнерите Grazia Chiuri и Pierpaolo Piccioli, които вече 5 години управляват Valentino, реализират много идеи в колекцията, като повечето от тях са в модния вкус на 60-те. Обувките и чантите също са в стила на отделните серии.

Откриващите модели на модното шоу са с оптични флорални мотиви, което разчупва романтичните колекции от предишни сезони, но колкото и дръзки да са тези графични принтове, разпознаваме Valentino. В тази серия откриваме ботуши с дължина до коляното, боти с флорален принт в черно, червено и бяло и обувки с каишка на глезена, всичките с дебел ток. Моделите чанти са тип клъч с тънки метални верижки, малки чанти с дълги дръжки и така наречените пазарски чанти. В сезон есен/зима 2014 ще е модерно да се комбинират ботуши и пола или рокля с дължина, която покрива ботуша. В колекцията на Valentino откриваме няколко такива визии с лачени ботуши и страхотни рокли. Следват няколко клъча в любимия ни цвят пепел от рози, малки кожени чанти с капси и чанти от кожа с косъм.

Тази колекция е моето вдъхновение за моделите обувки и чанти,  които ще търся в сезон есен/зима 2014, както и за начините по които да ги комбинирам с дрехи. Ботушите с дебел ток досега съм ги съчетавала предимно с дънки или пък с къси рокли, но сега ще търся рокля или пола с дължина, която да покрива ботуша. Трябва да се сдобия и с цветни ботуши или боти, може би в червено, както знаем червеното ще бъде супер модерно. Следващата визия, която ме вдъхнови е дълга жилетка комбинирана с малка чантичка с дълги дръжки. Добавям и чанта от кожа с косъм в списъка с желания.

Споделете с Hrisskas кои са любимите ви моделите обувки и чанти в колекцията? Какви модели обувки и чанти ще търсите в сезон есен/зима 2014?  Как ще ги комбинирате с дрехи? Харесват ли ви моите идеи? Предстои да пусна два поста с харесваните от мен чанти и обувки от световните дизайнери за сезон есен/зима 2014. Следвайте ме чрез имейл във формата отстрани, за да получавате известия за новите ми постове.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*Нагоре
Предишна публикация:
Време ли е да сменя начина си на гримиране?

Този пост няма да ти покаже техники и продукти за ...

Затвори