Обувките на сезон пролет/лято 2015

Обувките на сезон пролет/лято 2015

Този пост е посветен на поредния моден доклад с обувки, но този път с колекциите на световните дизайнери от сезон пролет/лято 2015.

Нов сезон, нов чифт обувки или няколко добавени в личната ни колекция. Преди да тръгнем на шопинг е важно да сме прегледали модните тенденции, които диктуват световните дизайнери.Това ще направим в този пост и ще се ориентираме какво ни харесва в новите модни трендове при обувките.

В сезон пролет/лято първото нещо, което избираме след като се събудим и по него правим визията си за деня са сандалите. Обичаме сандали, кои не ги обича?

Открихме страхотни модели в колекциите на световните дизайнери. Слабост са ни тези с високи токчета. Ето го и нашият топ три:

Влюбени сме в сандалите на 3.1 Phillip Lim. Чехлите с токчета със сигурност ще се превърнат в тренд тази пролет.

Колекцията на Alexander Wang за сезон пролет/лято 2015 е вдъхновена от култовите модели спортни обувки на Nike и Adidas. Това вдъхновение се пренася и върху дизайна на сандалите в колекцията.

Към любимия ни телесен цвят за сандали добавяме и пастелно синьо, тотален хит за сезон пролет/лято 2015. Откриваме го и в колекцията на Altuzarra.

Balmain с уникални сандали в сезон пролет/лято 2015.

Цветни маратонки и сандали откриваме в колекцията на Burberry Prorsum. Този модел сандали също е топ тренд.

Златното е част от тенденции при обувките. Откриваме го и в колекцията на Chanel пролет/лято 2015. Ботуши за пролетта и лятото? Да, защо не, особено ако са в ярки цветове или пък в морско синьо и бяло.

Вдъхновени от бохо стила са сандалите на Chloe. Ниските сандали с връзки са част от модните тенденции при обувките на сезон пролет/лято 2015.

Една от най-интересните колекции за нас в сезон пролет/лято 2015 е тази на Fendi. Сандалите са с уникален дизайн. Колекцията е посветена на младостта и деним е използван за пръв път в историята на бранда.