Официалното откриване на Flower’s & Co Gallery

Официалното откриване на Flower’s & Co Gallery

Тази седмица новата арт локация Flower’s & Co Gallery отпразнува официалното си откриване в Rainbow Plaza, където се намира и самата галерия.

Специалните гости на събитието, сред които известни личности, блогъри и журналисти, се насладиха на цветна атмосфера, приятна музика, освежаващи напитки и приятни разговори.

Ценители на изкуството, модата и природата, това е вашето място. Идеята за прекрасната галерия е на Ирен Дикова и Цветелина Кръстева, които разбиват представите ни за магазин. Те създават галерия, в която всеки артикул е подбран с любов и  внимание към детайла и е представен в арт обстановка. Дрехите и аксесоарите, които избират са достойни за галерия творения и пристигат от различни краища на света.

Ние познаваме Ирен като създател на Bloom Stars. Тениските на марката можете да откриете в галерията, както и био козметиката на Mastic Spa.

Момичетата, които се грижат за Flower’s & Co Gallery са: Цветелина Кръстева – цветният създател и Fashion Selector; Ирен Дикова – половинката на Flower’s, Design Manager; Анита Кутина –  Sales Consultant; Елена Миланова –  Event Manager.

Цел на Flower’s & Co Gallery е да предостави място за изява и подкрепа на талантливите български творци. Всеки, който иска да покаже своето творчество, може да го направи на арт подиума на Flower’s & Co Gallery.

А на нас ценителите на модата и изкуство ни остава само да наминаваме през галерията и да се наслаждаваме на инжектираните с изкуство дрехи и аксесоари.

Следвайте страницата на Flower’s & Co Gallery във facebook, където ще откриете какво ново да очаквате през следващия месец.

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Модни сетове: Морски стил

Формулата на морския стил е колкото простичка, толкова и перфектна: ...

Затвори