Онлайн шопинг: Парти рокли

Онлайн шопинг: Парти рокли

Надявам се да ви помогна, с този пост, в избора ви на рокля по повод партитата за Коледа и Нова година.

Селекцията от рокли бих разделила в тези категории: Парти мацка, Елегантна дама, Бляскава лейди и Почитателка на екстравагантното. Според мен тези категории биха описали доста голяма част от визиите на дамите на едно парти. Настроението, годинките и поводът определят към коя от тези категории бихме се вписали и ние.

Мини роклята или пък тази с предизвикателно деколте би била перфектният избор на парти мацката. Тя иска да бъде забелязана, а бялото определено се отличава в нощния клуб. Аксесоарите към бялата мини роклята правят визията нежна като снежинка. Миди роклята в клуб определено предизвиква вниманието ми, а в комбинация с красив гръб и предизвикателно деколте води до уау ефект.

Можеш да купиш роклите от тук:
[show_shopthepost_widget id=“471158″]

В категорията „Елегантна дама“ избрах рокля с миди дължина и дълга рокля. Дизайнът и на двете рокли е уникален. Фактът, че елегантните и изискани визии напоследък са все по-предпочитани и от млади момичета, ме радва изключително много. Тези рокли са подходящи за коктейл, вечеря, защо не и за пиано бар.

Можеш да купиш роклите от тук:
[show_shopthepost_widget id=“471178″]

По това време от годината можем да си позволим да бъдем толкова бляскави колко ни се иска. Дрескодът за новогодишното парти, където и да е то, мога да определя като „shine bright like a diamond“. Ето и роклите на бляскавата лейди. Дългата ми е любима и обмислям покупката й.

Можеш да купиш роклите от тук:
[show_shopthepost_widget id=“471206″]

В последната категория „Почитателка на екстравагантното“ подбрах три рокли с различен дизайн. Обожавам смелите дами със собствен стил. Надявам се някоя от тези рокли да ви допадне.

Можеш да купиш роклите от тук:
[show_shopthepost_widget id=“471218″]

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Street style: Аутфит с пуловер

В галерията ще откриете street style  аутфитите, които ни вдъхновяват ...

Затвори