Певицата Foxes е лице на новата кампания на H&M

Певицата Foxes е лице на новата кампания на H&M

Британската певица и текстописец, носител на Грами, е новото лице от кампанията на H&M за месец юли, която представя първите визии от колекцията Divided есен 2015.

Кампанията е заснета в Лос Анджелис, а Foxes носи основните елементи от гардероба за новия сезон: яке бомбър, колежански суичъри, тишърти с щампи, минита и скъсени дънки. Колекцията ще бъде представена в избрани магазини H&M по цял свят и онлайн в средата на юли.

Заснемането на кампанията беше толкова забавно. Дрехите в колекцията имат различен характер, което позволява заиграване с визиите и най-важното винаги отговарят на стила ми – споделя Foxes

Разнообразието в колекцията, за което Foxes говори, ни позволява експериментиране с личния стил, като например дантелен топ в цвят горчица, дългата жилетка от пухкаво плетиво или пък къси панталони с етно принт. Аксесоарите са в основата на визиите, особено широкополите шапки и ботите с платформи и дебели токчета.

Foxes притежава перфектния стил за кампанията – нейната, изглеждаща лесно постигната, визия е толкова вдъхновяваща! Колекцията е смесица от модели, които могат да бъдат комбинирани по много различни начини – казва Pernilla Wohlfahrt, ръководител на отдела по дизайн.

В галерията ще откриете рекламната кампания и колекцията H&M Divided.
#HMLovesMusic #HMDivided

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре