По улиците на Ню Йорк с Laurel Pantin

По улиците на Ню Йорк с Laurel Pantin

Ако искате да си прекарате добре разходете се(в нашия пост) с Laurel Pantin редактор на Lucky Magazine по Canal Street от глава до пети в Chanel и чуйте как момчета се опитват да продават фалшификати на момичето в оригинала.

Фотографите обичат да тичат по нея по време на събития или модни ревюта, само за да видят какво е облякла …  постоянен обект на street style фотографи, тя винаги остава вярна на собствения си личен стил, носи мъжки гащеризони, чорапи + сандали или изглежда като от ром-ком от 90-те години  …. О, и е убийствена с червеното си червило. Освен, че е модна икона, Laurel е супер здраво стъпила на земята, забавна, голяма мъжкарана с най-доброто цинично чувство за хумор в индустрията. За пример колко готина е тя в средата на тази фотосесия казва: „Предполагам, че не трябваше да изпивам цялата бутилка шампанско вчера.“

Ето и какво казва Laurel за любимите си неща по време на убийствена фотосесия на Jamie Beck.

Chanel за мен е …
нещото, което те кара да се чувстваш като най-специалното, красивото, луксозно, поглезено, смешно, несериозно, прекрасно момиче в историята на момичета.

Любим моден магазин?
eBay завинаги за всичко!

Най-добрите улични обувки?
Adidas Sambas, Nike Air Max или Birkenstocks.

Събота в Ню Йорк  …
Чета в леглото, ям в леглото и се разхождам в галериите в Челси под слънчевите лъчи. След това пия няколко питиета по залез слънце и излизам на вечеря с приятели. Доста изтъркано!

Модата  …
не трябва да се взима прекалено на сериозно.

Жените са …
Всички са мадами. Всички са брилянтни магически мадами.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре