Посещението на Brunello Cucinelli в София

Посещението на Brunello Cucinelli в София

На 20-ти април Brunello Cucinelli присъства лично на официалното откриването на своя бутик в София.

Италианският дизайнер бе посрещнат с градинско парти, пред бутика на ул.“Съборна“ 4, в рустикална атмосфера с много цветя  и с приятната музика на Рейчъл Роу и Страхил Велчев. Българските вина на Винарско имение Драгомир и кетърингът на Рене Кетеринг подчертаха прекрасната атмосфера.

Гостите на събитието бяха клиенти и партньори на марката, сред които  Левон Хампарцумян и Андреа Казини (УниКредит Булбанк), Греди Асса, Милена Попова (EVA), Милена Алексиева (Harper’s Bazaar България), Виолина Маринова и Диана Митева(Банка ДСК), Галя Прокопиева и Велислава Попова (Икономедиа),  Андро Андреони, Весела Илиева (Unique Estates), д-р Радина Денкова, Катя Паскова и много други.

Отношението на Brunello Cucinelli към историята и думите му трябва да са пример за нас:

Щастлив съм да бъда за пръв път във вашата красива страна с древна история. Искам да изразя своята изключителна благодарност към моя партньор г-жа Алипиева, с която работим успешно вече две години и половина. Произхождам от малко работническо семейство, което ме е научило винаги да се отнасям с достойнство към всяко човешко същество и да не забравям откъде съм тръгнал. Именно заради това живея в малкото селце Соломео и се опитвам да го реставрирам, за да остане като наследство за поколенията.

А как за толкова кратко време дизайнерът направи такава реална преценка за младите хора в България остава загадка за нас. Думите му са истинско вдъхновение за нас:

Днес си поговорих малко с младите хора тук и на повечето им липсва кураж. Бъдете по-смели! Живеем в златен век и преживяваме огромен ренесанс в духовен, морален и социален аспект. Може да постигнете много! Дано съм успял да ви предам поне малко от вярата в човечеството и ценностите на човека и марката Brunello Cucinelli.

Вижте повече за бутика в статията ни:Бутик на Brunello Cucinelli в София.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Филмовият фестивал в Кан 2015

Малко са събитията, които съперничат по блясък и спектакъл на ...

Затвори