Представянето на колекцията на Alexander Wang x H&M в София

Представянето на колекцията на Alexander Wang x H&M в София

Без съмнение пре-шопинга на колекцията на Alexander Wang x H&M на 5-ти ноември бе модното събитие на годината. Блогъри, медии и ВИП личности имаха възможността да разгледат и пазаруват колекцията преди всички останали в магазина на H&M на бул. Витоша.

Ние от екипа на Hrisskas също присъствахме на събитието и бихме искали да ви пресъздадем шопинг атмосферата. Всичко започна с огромна опашка, пред магазина, от нетърпеливи и настървени фешън маниаци. Облекчението, че сме от първите на опашката, не се задържа за дълго, тъй като вътре ни очакваше още една преграда към набелязаните от нас модели от колекцията – червени ленти обграждаха щандовете с Alexander Wang x H&M.

Перформънсът на танцьорите от The Center отлагаше така желания от всички шопинг. Подкрепени с по няколко чаши шампанско и покачен адреналин всички откачиха буквално след като лентите бяха махнати. Разграбването и истерията беше пълна.

Малцина успяха да се сдобият с нещата, които искаха. След разграбването центъра на събитието се пренесе в съблекалните, където всички очакваха какво се връща и правеха бартери с номерата.

Ние успяхме да си вземем голяма част от колекцията и сме супер щастливи. Освен че са подходящи за спортна зала, парти и ежедневие, дизайнерските дрехи и аксесоари бяха на доста достъпни цени. Това според нас предизвика истерията, която се оформи около разграбването. Колекцията е достъпна в магазина на H&M на бул. Витоша от 6-ти ноември, но  малка част от нея е останала.

В галерията ще видите снимките, които екипът на Hrisskas направи по време на модното събитие. Извинете ни за качеството на някои от тях, но трябваше да се справяме с тежките шопинг чанти, чашите с шампанско и снимането.  Можем да се похвалим със снимки на любимите ни блогърки от The Garage Starlets – Катя и Алина, на любимите ни модели – Диляна Попова и Яна Грудева.

Това е една от най-успешните колаборации на H&M със световен дизайнер. Както се очакваше предварително колекцията  бе разграбена часове след представянето й в цял свят.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре