Пълната колекция KENZO x H&M е тук

Пълната колекция KENZO x H&M е тук

Дизайнерите на KENZO Carol Lim и Humberto Leon и H&M ще предтсавят колаборацията KENZO x H&M в Ню Йорк на 19-ти октомври, a колекцията ще влезе в H&M магазините по цял свят на 3-ти ноември.

Преди шоуто в Ню Йорк, те споделят лукбука на колекцията KENZO x H&M, както и снимки на всички модели в нея. В допълнение към моделите в лукбука ще видите артиста и DJ Juliana Huxtable, активист писател Amy Sall, фотографът Youngjun Koo и гримьора Isamaya Ffrench.

Хора, на които се възхищаваме, икони в собствените си полета на изява, хора които са влиятелни извън собствения си моден усет- споделя Leon

Що се отнася до колекцията KENZO x H&M, тя е смесица от стария KENZO и новия KENZO.

Идеята е да отбележим това, с което Kenzo Takada започна и докъде сме стигнали ние – не само архива на това, което той е направил, но и това върху, което ние сме работили. Искаме да се получи истински разговор – споделя Leon.

Присъединете се към разговора като разгледате лукбука в галерията, всички снимки на моделите от колекцията KENZO x H&M и видеата, които селектирахаме. Цените на дрехите и аксесоарите KENZO x H&M са в описанията на снимките.

Лукбук KENZOxHM

Дрехи и аксесоари KENZOxHM с цени

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре