Първи поглед на колекцията Kenzo x H&M

Първи поглед на колекцията Kenzo x H&M

H&M сподели първите три визии от колаборацията Kenzo x H&M с нас, въпреки че голямото представяне е след месеци.

Колекцията Kenzo x H&M ще бъде достъпна в над 250 магазина на марката в цял свят, както и онлайн, на 3ти ноември.

Като се имат предвид колекциите на Kenzo Takada и склонността към сблъсици на принтове и текстури и настоящата работа на творческите директори Carol Lim и Humberto Leon, колекцията е доста колоритна.

Тигровият принт, който присъства във всяка една от първите три визии е изваден от архивите на марката.

Много от клиентите ни познават Kenzo само с нашата работа. Скоро празнуваме петдесетта годишнина на марката. Пазим Kenzo Takada в сърцата си, той е с нас на всички наши шоута и искаме да го накараме да се гордее – споделя Humberto Leon.

Приобщаване и индивидуалност са водещите принципи в колекциите на Kenzo от 1970. Leon и Lim използват тази концепция в лукбука на колаборацията Kenzo x H&M като не наемат професионални модели, а избират приятели и артисти за представянето й.

Хора на които се възхищаваме, икони в собствените си полета на изява, хора които са влиятелни извън собствения си моден усет- споделя Leon

На снимките ще видите Amy Sall, деец и основател на SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics и Juliana Huxtable, художник и поет, както и Oko Ebombo, музикант и артист и Isamaya Ffrench, гримьор и член на базираната в Лондон Theo Adams Company.

Това е само началото. Наистина вложихме сърце и душа за начина, по който ще изглежда. Обичаме това което правят – каза Leon за представянето на лукбука и артистите в него

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Fashion Illustration: Summer Mood

Затвори