Яна Наскова откри първия си шоурум La Clé

Яна Наскова откри първия си шоурум La Clé

Българската модна дизайнерка Яна Наскова се сдоби с втори дом – този на модната й марка La Clé.

Шоурумът се намира в квартал Витоша ул.“Чавдар Мутафов“№39. Любовта към модата се пренася и в създаването на интериорния дизайн, който е дело на самата Яна и Радмила Тасева. Мястото е различно, създадено със стил и трябва да се посети.

Моментът за откриването на шорума е точният, тъй като съвпада и с представянето на новата й колекция за сезон пролет/лято 2015, наречена ”Beyond the Limit”.

Българската марка La Clé е известна със смелия си дизайн и комбинации от цветове и щампи. Името на новата колекция ни призовава точно към това, да прескочим границите си, да експериментираме, да отключим всяка врата пред себе си и да сме сигурни, че там ще ни забележат.

Бляскавата кариера на Яна Наскова започна преди година с представянето на пролетно-лятната си колекция. Припомнете си поста ни: La Clé представи колекцията си „UNLOCKED“ пролет/лято 2014 на градинско парти

Модния шоурум бе открит с парти, на което дизайнерката отпразнува и рождения си ден. Сред гостите бяха Ирина Папазова, Боряна Баташова, Зоран Коцов, Христо Сираков, арх.Павел Янев, Камен Спасов със съпругата си. Тоалетите на марката бяха представени от манекенките на агенция „Интерсаунд“.

Вижте снимки от домa на българската марка La Clé и от модното парти по случай откриването му.

Повече за La Clé на www.lacle.bg и https://www.facebook.com/LaCle.fashion

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре