Рекламната кампания на колекцията Balmain x H&M

Рекламната кампания на колекцията Balmain x H&M

Рекламната кампания на колекцията Balmain x H&M с лица Kendall Jenner, Gigi Hadid и Jourdan Dunn подлуди всички тази седмица. H&M започнаха обратното броене около дейностите свързани с колаборацията им с Balmain и дизайнера Oliver Rousteing.

H&M и френската модна къща направиха взимането на градското метро толкова шик с тази принт кампания. Творчеството зад обектива на Mario Sorrenti разкрива изтънчените, обсипани с мъниста и сложно украсени модели от колекцията Balmain x H&M, заедно с вкуса на армията на Balmain. Към армията се присъединяват  моделите Dudley O’Shaughnessy и Hao Yun Xiang в елегантни сака и кожени якета.

Когато обичаш света на Balmain, обичаш и моделите, които са част от него. Kendall, Gigi и Jourdan са мои приятелки и са най-добрият избор за главната роля в Balmain x H&M кампанията. – Olivier Rousteing – Creative Director Balmain

Колекцията Balmain x H&M ще бъде налична в избрани магазини по света и онлайн на 5-ти ноември, докато партито по представянето на колекцията ще се проведе в NYC на 20-ти октомври.

Очаквайте повече подробности за колекцията, както и разкриването на цените на моделите Balmain x H&M. До този момент ни е известна цената на рокля Balmain x H&M, с която се появи Gigi Hadid на парти на Harper’s Bazaar  – 899 лв.

 

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре