„Романтично пътуване“ с Ralph Lauren в сезон есен/зима 2013

„Романтично пътуване“ с Ralph Lauren в сезон есен/зима 2013

С модното си шоу за сезон есен/зима 2013 Lauren ни заведе на романтично пътуване с тоалети вдъхновени от  военноморските костюми, руското кадифе, бродериите и драматичните вечерни рокли.

Милитари препратките се появяват по всички модни писти на Ню Йорк, но моделите на Lauren в този стил са част от арсенала му от десетилетия. Показа го и в тази колекция с кремавото яке от вълна и фрак от креп комбинирани с моряшки панталони. Копринените и златни нашивки върху връхните дрехи са също част от фантастичните кройки на моделите. Моряшката тема завладява дори вечерните визии, това става ясно с един от най-добрите моделите в колекцията: рибарски пуловер съчетан с дълга до пода черна пола от тафта и органза – модерна комбинация от деня и нощта.

Идва ред на комбинацията от плетиво и поли със средна дължина в А-силуети, след което дизайнерът се обръща към разкоша.  Изкушен от руския стрийт-стайл на звездите, той залага на кадифето и кожата с косъм. Тези модели предизвикват вниманието на дизайнера от години.

Закриването на ревюто стана с тафта рокли покрити с бижута и шапки от кожа с косъм. Роклята от синьо кадифе и коприна с огромна огърлица от кристали със сигурност ще стане хит на Оскарите, а тази в черно без ръкавите, изработена от плисирана коприна и кожа, стана любима на модните редактори.

 

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре