Silvian Heach пролет/лято 2015

Silvian Heach пролет/лято 2015

Със смесица от чувства, събития и силни контрасти, жената Silvian Heach  е готова за сезон пролет/лято 2015.

В основата на новата колекция на марката са 4 вдъхновения:

Маями. Завладяващ град, който предлага уникални усещания и преживявания. Арт деко и модернизъм са в основата на тази първа тема, която оживява с емблематичните детайли на града отпечатани върху дрехите. Графиките и щампите са вдъхновени освен от красивата природа на Флорида и от исторически места в Маями като Colony Hotel и The Raleigh Hotel. Цветовете са в богата гама от меки пастелни нюанси до флуоресцентни детайли.

Лодката на любовта. За тези, които искат да бъдат романтични и модерни, Silvian Heach посвещава тази тема на „марина“ стила, за който са характерни раирани модели, флорални детайли и елегантни тонове в синьо и червено. В концепцията „марина“ откриваме и смесица от дигитални щампи с цветя и тропически елементи.

Спортен шик. Тенисът е лайтмотивът на това вдъхновение, предлагащо селекция от модели, които комбинират в себе си стил, елегантност и иновации. Важна роля в тази тема е играта с щампи, които изобразяват елементи свързани с този спорт. Класическият стил отстъпва място на съвременните платове като неопрен и мрежа, които дават нови обеми и силуети на дрехите. Бомбер якето се завръща успешно в модните тенденции заедно с oversize полото и плисираната пола.

Фестивал. Бохемският дух доминира в тази четвърта тема, вдъхновена от магическата атмосфера на Coachella. Елегантни бродирани рокли, къси дънкови панталонки, принтове по целия аутфит комбинирани с тениски. Цветовия избор тук е фокусиран върху неутралните цветове като бяло и пастелни тонове.

Дънките с марка SILVIAN HEACH DENIM  се отличава с чисти и ясни форми, ексклузивни избелвания и се превръщат в критерий за  пролетно-лятната колекцията. Уникалността им идва и от специалните vintage ефекти и деликатни апликации, с които се постига бляскав шик стил.

Можете да откриете магазин на Silvian Heach в Sofia Ring Mall, където днес имаме удоволствието да сме поканени на модно ревю, на което ще бъдат представени пролетно/летните тенденции. В дефилето ще участват и модели на марките Oasis, SuiteBlanco, List и French Connection, които също имат магазини в търговския център. Очаквайте пост със снимки от събитието.

 

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Модни тенденции пролет/лято 2015: Мини топ

Мини топът е част от пролетно-летните колекции на световните дизайнери ...

Затвори