Стайлинг за новогодишната нощ

Стайлинг за новогодишната нощ

Избирането на стайлинга за новогодишната нощ е истинско изкуство. Какъв стайлинг ще изберете вие?

Аз лично  се вдъхновявам от визиите на модните икони като се спирам върху три основни: бляскава коктейлна визия, кралица на бала и визия, в която напълно се отърваваме от идеята за рокля.

Не носите рокли през годината, тогава защо да го правите в новогодишната нощ. Постигнете изискана и готина визия, като тези на Анджелина Джоли, Оливия Палермо и Риана, с костюм.

В сезон есен/зима 2014/2015 костюмът е един от основните трендове. Припомнете си постът ни: Модни тенденции есен/зима 2014: Костюм с панталон. Комбинирайте с нежна блуза или риза и задължително с чифт страхотни високи токчета.

Ето и нашите онлайн шопинг предложения:

[show_shopthepost_widget id=“476878″]

За коктейлната визия се вдъхновявам от Одри Хепбърн и стайлинга й в „Закуска в Тифани“. Изискана малка черна рокля, огърлица с перли и черни обувки с токчета са част от аутфита й, когато става въпрос за коктейл. Всички имаме малка черна рокля, просто добавете аксесоари – перли и чаша шампанско.

Ето и нашите онлайн шопинг предложения. За перлите се доверявам на perli.bg

[show_shopthepost_widget id=“476954″]

Отдайте се на вашия Пепеляшка момент в Новогодишната нощ с визия вдъхновена от Грейс Кели. Истинско въплъщение на елегантност ще постигнете с модел рокля пристегната в талията и с А силует.

Ето и нашите онлайн шопинг предложения:
[show_shopthepost_widget id=“477002″]

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Онлайн шопинг: Парти рокли

Надявам се да ви помогна, с този пост, в избора ...

Затвори