Street Style от Седмицата на модата в Ню Йорк – пролет 2016

Street Style от Седмицата на модата в Ню Йорк – пролет 2016

Седмицата на модата в Ню Йорк вече е факт, а ние отново сме на лов за най-вдъхновяващите стрийт стайл снимки.

Кежуал визиите на моделите след модните шоута, екстравагантните аутфити на модните критици, дрехите и аксесоарите от последните колекции на световните дизайнери носени със собствен стил от модните блогъри – обожаваме всичко това.

Основните стайлинг заключения и топ тенденции в сезон есен/зима 2015/2016 вдъхновени от стрийт стила от Седмицата на модата в Ню Йорк, които откриваме са:

  • Спортните обувките са носени от всички и комбинирани с всичко. Стрийт стайл визии със сникърси носени с пола или рокля и Fendi или Chanel чанта са най-често срещаните в Седмицата на модата.
  • Денимът е основен елемент в стрийт стила. Къси дънкови панталони, mom jeans, destroyed boyfriend модел, дънкова риза – няма Седмица на модата без тях.
  • Топ тенденция при цветовете в сезон есен/зима 2015/2016 е керемиденият цвят, както и кафявият. Черният пък винаги присъства и е предпочитан от моделите, които слизат от модните писти, слагат черни дънки, коженото яке и тишърт и изглеждат зашеметящо по улиците на модните столици.
  • Коженият гащеризон е топ тренд този сезон.
  • Друга стрийт стайл визия, повлияна от тенденциите на сезон есен/зима 2015/2016 е боти или ботуши с дължина над коляното комбинирани с мини ефирна рокля.
  • Франкенщайн ботушите на Alexander Wang са доста срещано явление в стрийт стила в Ню Йорк.
  • Anna Dello Russo почти винаги залага на цяла визия от предходни колекции на марката, на която ще присъства присъства на модно ревю. В галерията ще я видите в Christian Dior есен/зима 2015. Цяла визия откриваме и от колекцията на H&M Studio есен/зима 2015.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре