Valentine’s Day: Топ подаръци за него и нея

Valentine’s Day: Топ подаръци за него и нея

Парфюмът е много романтичен подарък. Една жена се чувства специална, когато пръсне малко сладък аромат върху кожата си. Бъдете първите опитали аромата Dolce, красиво свеж и пролетен аромат на базата на бели цветя, най-новият аромат на Dolce & Gabbana.

Ценители ли сте на шампанското? Искате ли да изненадате половинката си този Свети Валентин с уникален подарък, достоен за всеки колекционер? Jeff Koons шампанско Dom Perignon специално издание е това, което ви трябва.

Понякога класиката е най-добрият избор. Покажете, че сте ценител и изберете чанта в черно и бяло.

Шоколадът е любим на всички и това, ако не ви струва достатъчен подарък заведете любимия си човек на романтичен уикенд в Брюксел и участвайте в дегустация на шоколад и майсторски клас.

Фрешовете са част от воденето на здравословен начин на живот. Вкусни и освежаващи, соковете са прекрасно допълнение към здравословния обяд или закуска. Подарете сокоизстисквачка и се наслаждавайте на изпробването на нови комбинации от плодове и зеленчуци заедно.

Както са любители на бижутата, жените също са фенове и на малки пухкави бебета животни. Дори и най-коравосърдечната жена просто ще се разтопи при вида на едно кученце или котенце. А какво да кажем за бебе лъв? Можете да я изненадате и с екскурзия до Южна Африка, където в парка Lion може да си гушка свой собствен Simba.

Жените са свраки: това е факт. Всичко, което е лъскаво и красиво предизвиква вълнение и гугъл поглед. Примирете се с този факт и я поглезите с някакво бижу.

Класическите мъже никога не излизат от мода, точно като този часовник Dolce & Gabbana DG7. Покажи му, че оценявате стила му и го поглезете с нов часовник, който ще устои на изпитанието на времето.

Ако хай тек маниак притежава сърцето ти реши един от най-големите му ежедневни проблеми с LaCie – безжичен външен твърд диск за IPad. С 1TB безжична памет, LaCie ви позволява да съхранявате 500+ филми или хиляди снимки, песни и документи. Те могат да бъдат достъпни от вашия iphone, IPAD или Mac. И удължава живота на батерията с до 10 часа.

Фантастичен романтичен уикенд в красив италиански град, но искате да намерите нещо забавно и мъжествено за другата половинка? Не търсете повече, Рим е вашето място за разходки, с музеи и невероятна гледка и храната.

Понякога всичко, което трябва за Свети Валентин са няколко сладки думи, които да кажете на вашия любим човек или да постнете на Facebook стената му или да отпечатите върху валентинка.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Стилът в огледалото: Christina Kovac

Стилът в огледалото е рубриката, в която можете да ни ...

Затвори