Zara есен/зима 2015: Tweed & Sneakers

Zara есен/зима 2015: Tweed & Sneakers

Интерпретирането на световните дизайнери от Zara я прави една от любимите ми марки. Колекцията Zara есен/зима 2015 е вече в магазините и е страхотна.

Преди няколко дни бях на шопинг в Zara и в този пост ще видите първите неща, които си избрах от новата колекция. Влюбих се от пръв поглед в кроп топа от туийд и в сникърсите с бляскави детайли. Комбинирах ги с черна раница със страхотни презрамки, които стоят като екстра аксесоар.

Обожавам дрехите, които нося да не ме карат да мисля за тях. Все едно ги няма, да не ме притеснява нищо, като втора кожа. Е, този аутфит го усещам точно по този начин.

В тази визията откривам Chanel и Christian Dior. Винаги ми е било интересно какво мислят дизайнерите като виждат как дрехите им са интерпретирани, дори някои са напълно копирани, от Zara всеки сезон.

Открих мнението на Olivier Rousteing, дизайнер на Balmain, който се оказва дори доволен:

Мисля, че Coco Chanel беше казала, ако си оригинален, бъди готов да бъдеш копиран. Обичам да виждам витрините на Zara с моите дрехи смесени със Céline и Proenza! Мисля, че това е гениално. Дори е по-добро от това, което правя аз! Обичам стайлинга, обичам историите…Винаги поглеждам към витрините и е гениално това, което правят днес. Те са бързи, имат страхотно чувство за стил и знаят какво да вземат от дизайнерите. Наистина съм щастлив, че дрехите Balmain са копирани. Когато направих Miami  колекцията и черно белите решетки, знаех че ще бъдат открити в Zara и H&M, но те го направиха по хитър начин – смесиха Céline дизайн с моя принт. Браво! Обичам това!

И сега бързо в Zara или пък разгледайте нашата селекция онлайн от подобни дрехи и аксесоари в ASOS:

Докато правя поста, слушам James Newton Howard Ft. Jennifer Lawrence – The Hanging Tree (Hector Remix) . Препоръчвам я.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Модни илюстрации: Christian Dior и Adidas

Затвори