20-ти рожден ден на Ивет Фешън

20-ти рожден ден на Ивет Фешън

Дори за тези от нас, които сме следили успешните изяви на моделите и развитието на Ивет Фешън във времето, ни идва малко шокиращо, че са изминали цели 20 години. Рожденият ден на модната агенция бе отбелязан в сряда вечерта с конкурс Ivet Fashion Top Model в Рейнбоу Плаза и модно парти в PM.

20 от новите лица на модната агенция участваха в 15-тото издание на конкурса. „Сладката“ сцена и прекрасните момичета ни накараха да се чувстваме все едно сме на дефиле на Victoria’s Secret. Няма да се учудим, ако някой ден модел на Ивет Фешън се качи на модните писти на VS. Титлата Ivet Fashion Top Model 2014 бе спечелена от Таня Послийска, а 2-ро и 3-то място заеха съответно Елена Благова и Деси Савова. 15-годишната пловдивчанка бе и нашата фаворитка.

Създателката на най-успешната модна агенция в България Ивет Григорова, връчи титлата на победителката, благодари на партньорите и приятелите си и сподели стремежа си все повече български модели да се докоснат до световната модна сцена. Пожелаваме й успех и ние лично се надяваме да срещаме все повече български имена по дефилетата на световните дизайнери.

На модната писта се качиха освен участничките в конкурса и  топ-моделите на модната агенция Нора Шопова, Карина Неделчева, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Александрина Александрова и Християна Димитрова в доста предизвикателни тоалети.

След грандиозния спектакъл в Райнбоу Плаза, в който взеха участие и изпълнителите Жана Бергендорф, Сантра и танцьорките на Индира Касимова, модното събитие се пренесе в любимия ни клуб напоследък PM. Атмосферата там бе като тази в клубовете заснети от fashion TV – само красиви лица, прекрасни тела, high fashion и популярни личности.

Календарът на Ивет Фешън за 2015 бе представен на партито, а видео от мейкинга му вървеше на стената през цялата вечер. В някой от следващите постове ще  публикуваме всичките 12 снимки от него, направени  от един от най-добрите модни фотографи – Васил Германов.

Доказателство за успеха на модната агенция през годините са имена като Теодора Ангелова, Емилия Дренкова, Силвия Димитрова, Мария Руньова, Кристина Милева, Симона Стоянова, Ваня Билева, Луиза Григорова и Евелин Тотева, които са снимали за модните гиганти VOGUE, ELLE, Harper’s Bazaar и други.

А сега се насладете на снимки от събитието…

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Новата колекция на Next за сезон есен/зима 2014

При следващото ни посещение в Sofia Ring Mall, първия бутик, ...

Затвори