La Clé представи колекцията си „UNLOCKED“ пролет/лято 2014 на градинско парти

La Clé представи колекцията си „UNLOCKED“ пролет/лято 2014 на градинско парти

Представянето на колекцията „UNLOCKED“ пролет/лято 2014, на българския бранд La Clé, се превърна в модното събитие на сезона.

Дизайнерката Яна Наскова избра да покаже дебютната си колекция на градинско парти,  изцяло в духа на модните събития организирани от световните дизайнери. На партито присъстваха звезди от шоубизнеса, ВИП клиенти, блогъри и журналисти, сред които Мисис България Вселена Паолина Петракиева, Мисис България Милениум Малина Димитрова, Деси Зидарова, Стела Радославова, Орлин Павлов, Вики от „Мастило“. Домакин на партито бе Боряна Баташова. Гостите имаха възможността да се насладят на колекцията представена от моделите на „Интермоделс“.

Цветята на това градинско парти бяха самите модели от колекцията „UNLOCKED“. Свежи флорални принтове, декорации от кристали и перли, ръчните бродерии и нежни верижки  правят дрехите на бранда уникални. Последните трендове за сезон пролет/лято 2014, които диктува и този бранд са гащеризонът, асиметричните рокли, екстравагантният стил. Самата дизайнерка пък бе избрала да се появи в сет с мини топ и пола във флорални мотиви.

Разгледайте снимки от модното парти в галерията.

Facebook коментари

коментари

Напиши коментар

Нагоре
Предишна публикация:
Вдъхновени от гащеризона

Вдъхновени от последната ни разходка по магазините и страхотните гащеризони ...

Затвори